kosar

A Padláskincsek Birtokról...

Vendégházaink a számos látványosságot felsorakoztató, és több túraútvonalat keresztező Nagybörzsöny központjában, mégis egy csendes utcában kínál szállást. A vendégház a környékre jellegzetes, sváb stílusjegyeket őrző épület, amelyet teljes körűen felújítottunk, hogy a modern kor elvárásainak is megfeleljen.

A Vendégházak (7 és 9 Fős) jellemzői: 100 m2 lakrész, két egybenyitható, de külön bejáratú lakrésszel (előszobával, hálószobával, két külön fürdőszobával), és egy jól felszerelt (főzőlap, légkeveréses sütő, mosogatógép, mikró, vízmelegítő, botmixer, stb.) konyhával / étkezővel láttuk el. A kertben egy “sütögető” épület kapott helyet, amelyben bográcsozni, grillezni, étkezni egyaránt lehet, akár rosszabb idő esetén is. A ház kényelmét – mindkét hálószobában – síkképernyős TV-k és internet növelik. Berendezését tekintve az autentikus bútorokat modern elemekkel egészítettük ki. Az ágyak, a matracok és az ágyneműk is modernek / újak. 7 + 9 Vendég számára tudunk szállást biztosítani a 2 Vendégházban.

A Kis Ház (4+1 Fős) jellemzői: 40+30 m2 lakrész (Földszint+Tetőtér), saját konyha, sarokkádas fürdő, grillterasz, nagy kert és fürdődézsa.

FIGYELEM: Az Kis Ház egy telken található a 2 Vendégházzal, és pont közöttük helyezkedik el. Amennyiben a Kis Ház foglalt, úgy a 2 Vendégház udvarát nem áll módunkban összenyitni!

A közelben található kisbolt, étterem, dohánybolt, ajándékbolt. Nagybörzsönyben a 4 templom, és a vízimalom mellett a tájházat, a lepénysütőket, a lekvárfőzőt mindenképpen érdemes megtekinteni. A Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút festői környezetben Nagyirtás pusztán, Márianosztrán keresztül egészen Szobig közlekedik, remek kikapcsolódást biztosítva az egész családnak. Érdemes meglátogatni a falu határában, szép környezetben található horgásztavat is. A Vendégháztól 10 perces kellemes sétával érhető el az állatsimogató, amely igen népszerű kisgyermekes program!

 

Egész évben nyitva tartunk. Minimum 2 éjszakás foglalás lehetséges. Egyedi esetben az 1 éjszakás tartózkodásról külön érdeklődjön!